«Το νερό έφτασε στο στήθος του γιατί είναι κοντός»: Απίστευτες δηλώσεις από τον ιδιοκτήτη του beach bar στη Ρόδο

Μετά τις έντονες αντιδράσεις για τις εργασιακές συνθήκες που επικρατούν στο beach bar της Ρόδου, θα πραγματοποιηθεί προκαταρκτική εξέταση με εντολή του εισαγγελέα Ρόδου.

Όμως, παρόλο που οι αντιδράσεις λαμβάνουν πλέον και θεσμικό χαρακτήρα, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, προχώρησε σε προκλητικές δηλώσεις.

«Εμείς δεν βάλαμε τον εργαζόμενο να πάει με το ζόρι μέσα στην θάλασσα, το νερό έφτασε στο στήθος, γιατί είναι κοντός. Πήγε από μόνος του για να πάρει τα τυχερά του. Έχουμε ειδικές καρδιές που βάζουμε πάνω τα ποτά. Πήγε από άλλη πλευρά και όχι από εκεί που έπρεπε να πάει. Είναι στο μάτι του καθενός, πως βλέπει αυτό που κάνουμε, που βάζουμε τις ξαπλώστρες στην θάλασσα. Το κάνουμε γιατί θέλουμε να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό, γιατί η παραλία δεν έχει κόσμο, μπας και έρθει κάποιος να κάτσει. Δεν είναι εμπορική παραλία εδώ».

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του beach bar, σχολίασε και προηγούμενες παραβάσεις που είχαν σημειωθεί από το Λιμενικό, επισημαίνοντας ότι «κάθε μέρα κάνουν ελέγχους, έχουν επιβληθεί πρόστιμα για τις ξαπλώστρες στη θάλασσα. Τις βάζουμε το πρωί και τις βγάζουμε το βράδυ. Όταν έχει κύμα τις βγάζουμε. Τώρα ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας. Το μαγαζί έχει άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος» είπε.

Υπενθυμίζεται ότι μερικοί εργαζόμενοι της επιχείρησης έβγαλαν ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής:

«Δεν εργαζόμαστε με «συνθήκες μεσαίωνα» όπως ειπώθηκε από μέσα μαζικής ενημέρωσης ούτε «εκβιαζόμαστε», ούτε «εξαναγκαζόμαστε» να κάνουμε πράγματα που δεν επιθυμούμε κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μας. Αντίθετα: Το beach bar στο οποίο εργαζόμαστε, στελεχώνεται από νέους ανθρώπους στο οποίο οι περισσότεροι εργαζόμαστε ήδη πολλά χρόνια, έχουμε κέφι και διάθεση για δουλειά, μεταξύ μας επικρατεί φιλικό κλίμα και πνεύμα συνεργασίας για κοινό όφελος, παίρνουμε πρωτοβουλίες και μοιραζόμαστε ιδέες τις οποίες όλοι μαζί πραγματοποιούμε».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί